за нас

Кима Хемиски копродукции, ООД. е професионална производител на целулоза етер во Кина, специјализирана за производство на целулоза етер, вкупниот капацитет 20.000 тони годишно.

Нашите производи се Хидроксипропил метил целулоза (НРМС), хидроксиетил целулоза (ХЕЦ), карбокси метил целулоза (ЦУК), хидроксиетил метил целулоза (MHEC), Redispersible полимери во прав (RDP) и сл, кои може да се користат во градежништвото, лепило за плочки, сува мешани малтер, ѕид кит, бои, лекови, храна, козметика, детергенти и сл апликации ...

  • 图片 1
  • 图片 3
  • 图片 2

ПРЕДНОСТИ

WhatsApp Онлајн Chat!