Fokus ethers Selulosa

Babagan awake dhewe

Kima Chemical Co., Ltd. punika Produsèn profesional selulosa ether ing China, specialized ing produksi selulosa ether, total kapasitas 20000 ton per taun.

kita produk Hydroxypropyl metil Selulosa (HPMC), Hydroxyethyl Selulosa (HEC), Carboxy metil Selulosa (CMC), Hydroxyethyl metil Selulosa (MHEC), Redispersible Polymer Powder (RDP) etc, kang bisa digunakake digunakake ing construction, kothak adhesive, garing campuran mortir, wall putty, Paint, pharmaceutical, pangan, kosmetik, deterjen etc aplikasi ...

  • 图片 1
  • 图片 3
  • 图片 2
Tampilan Online Chat!