Fokus dina éter Selulosa

Tentang Kami

Kima Kimia Co., Ltd. mangrupakeun produsén profésional selulosa éter di Cina, husus dina produksi selulosa éter, total kapasitas 20000 ton per taun.

produk urang anu Hydroxypropyl métil Selulosa (HPMC), Hydroxyethyl Selulosa (HEC), karboksi métil Selulosa (CMC), Hydroxyethyl métil Selulosa (MHEC), Redispersible Polimér Bubuk (RDP) jsb, anu bisa loba dipaké dina konstruksi, kotak napel, garing dicampur mortir, témbok putty, cet, farmasi, kadaharan, kosmetik, detergent jsb aplikasi ...

  • 图片 1
  • 图片 3
  • 图片 2
WhatsApp Online Chat!