Fokus dina éter Selulosa

FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Dupi anjeun nyadiakeun sampel bebas pikeun uji?

Bisa nyadiakeun sampel bebas keur test lab

Dupi anjeun diuji sagala barang anjeun méméh ongkos?

Sumuhun, urang nguji sakabeh barang saméméh pengiriman barang

Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?

Sumuhun, urang bisa ngahasilkeun nurutkeun sampel

Sabaraha kuantitas pikeun 20'FCL?

12MT kalawan pallets, 14MT tanpa pallets

What is the time kalungguhan anjeun?

7-10 poé

Naon istilah mayar anjeun?

T / T & L / C dina tetempoan

Dimana port loading anjeun?

Qingdao, Cina.

Naon istilah anjeun pangiriman?

FOB, CFR, CIF, FCA, CPT, CIP, EXW

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!