Focus on Cellulose ethers

Rreth Nesh

KIMA KIMIKE CO, LTD

Pas vitesh përpjekjesh në treg, ne kemi furnizuar produkte me eter celuloze në më shumë se 20 vende.

20181024103128

KIMA CHEMICAL CO., LTD është një prodhues profesionist i eterit të celulozës në Kinë, i specializuar në prodhimin e eterit të celulozës, me kapacitet total 20000 ton në vit. Produktet tona janë Hidroksipropil Metil Celuloza (HPMC), Hidroksietil Celuloza (HEC), Hidroksietil MetilHEClu. Celuloza karboksi metil (CMC), pluhur polimer i rishpërndarë (RDP) etj., i cili mund të përdoret gjerësisht në ndërtim, ngjitës pllakash, llaç të përzier të thatë, stuko muri, bojë, farmaceutikë, ushqim, kozmetikë, detergjent etj.

Kush jemi ne?

KIMA CHEMICAL CO., LTD është një fabrikë e besueshme në Kinë për produktet e derivateve të celulozës,

E vendosur në qytetin e bukur historik dhe kulturor dhe bazën kombëtare të prodhimit kimik-Zibo, kompania jonë është një ndërmarrje moderne që integron Kërkimin dhe Zhvillimin, prodhimin dhe tregtinë.Prodhimi i produkteve kimike si hidroksipropil metil celulozë, metil celulozë, hidroksietil celulozë, karboksimetil celulozë natriumi, metil hidroksietil celulozë, pluhur lateksi i rishpërndarë, etj. Produktet përdoren gjerësisht në ndërtim, ushqim, kimikate të përditshme, qeramikë, detergjent letre, aditivët e naftës dhe shumë fusha të tjera.

Kompania ka një laborator dhe është e pajisur me inxhinierë me kohë të plotë për të kontrolluar rreptësisht cilësinë, për të siguruar që të gjithë treguesit e produkteve jashtë fabrikës të jenë në nivele të mira dhe për të ofruar produkte të personalizuara sipas nevojave të klientit.Ne kemi një sistem shërbimi të plotë, forcë të fortë teknike, pajisje prodhimi dhe menaxhim humanist, dhe përpiqemi të përmirësojmë vazhdimisht cilësinë e përgjithshme të kompanisë dhe të ndjekim një imazh model të industrisë.

 

KIMA CHEMICAL CO., LTD do të mbështetet në mënyrë të palëkundur në forcën e fortë teknike dhe sistemin e menaxhimit të cilësisë së përsosur për t'u ofruar klientëve produkte dhe shërbim të përsosur pas shitjes. Kompania u konsiderua si "Kompania më e mirë e efektivitetit ekonomik" nga Komiteti Komunal i Shandong, " AA Level Credit Company” nga Agricultural Bank of China, dhe “ISO Quality Management Standard Company”.Ne fitojmë çmimin e klasit të parë në Shandong Shkencor dhe Progress Awarding;KimaCell® Celulose Ether u shpërblye nga Shandong Publicity Department si marka e mirënjohur e industrisë së eterit celuloz Shandong;KimaCell® u vlerësua si marka e famshme tregtare në tregun vendas të eterit të celulozës.Pas vitesh përpjekjesh në treg, ne kemi furnizuar produkte me eter celuloze në më shumë se 20 vende.

 

Çfarë bëjmë ne?

Ne prodhojmë produkte të etereve të celulozës si Hidroksipropil Metil Celuloza (HPMC), Hidroksietil Metil Celuloza (MHEC), Hidroksietil Celuloza (HEC), Celuloza Karboksi Metil (CMC), Pluhur polimer i rishpërndarë (RDP) etj.

 

Si ta zgjidhim?

Ne i zgjidhim problemet duke bërë pyetje dhe duke zgjidhur problemet përmes aftësisë sonë për të krijuar dhe aplikuar kimi të specializuar, duke u mundësuar klientëve tanë të përforcojnë efikasitetin, të përmirësojnë përdorshmërinë, të rrisin atraktivitetin, të sigurojnë integritet dhe të rrisin përfitimin e produkteve dhe aplikacioneve të tyre.

 

Çfarë premtojmë?

Ne jemi zgjidhës të pasionuar dhe këmbëngulës, të përkushtuar për të zhvilluar zgjidhje praktike, inovative dhe elegante për problemet komplekse në kiminë e aplikuar, duke thyer gjithmonë kufijtë e mundshëm dhe duke përmirësuar konkurrencën e klientëve tanë në industri të ndryshme.

 

Cili është plani ynë për të ardhmen?

Tani, ne investojmë një fabrikë të re të eterit të celulozës në distriktin e ri Bohai, i cili është 80 km deri në Portin Tianjin, kapaciteti vjetor është 27000 ton, kryesisht prodhojnë eterë celulozë si ekscipientë farmaceutikë dhe HPMC të klasës ushqimore, hidroksipropil metil celulozë HPMC dhe hidroksietil metil celulozë MHEC etj.

 

Cili është Shërbimi ynë?

Ne mund të prodhojmë nota të ndryshme të produktit të etereve celuloze, si farmaceutike, ushqimore, industriale, ai mund të plotësojë kërkesat e klientëve të fushave të ndryshme të aplikimit. Ne po përdorim procesin dhe pajisje unike të prodhimit të eterit celuloz nga Evropa, të cilat sigurojnë cilësinë e produktit më të qëndrueshme në tufa të ndryshme Ne gjithashtu mund të dizajnojmë produktin sipas kërkesave të klientit.Ne i kuptojmë nevojat individuale të klientëve tanë dhe kjo na lejon të përmbushim kërkesat individualisht, dhe ne ndihmojmë të ofrojmë shërbime me vlerë të shtuar për të përmirësuar procesin e tyre dhe produktet e gatshme.

 

Cilat janë vlerat tona?

Vlerat tona thelbësore pasqyrojnë angazhimin afatgjatë të kompanisë sonë tradicionale, demonstrojnë përkushtimin tonë të vendosur ndaj njerëzve tanë dhe klientëve dhe demonstrojnë mënyrën tonë të punës.

Këto vlera janë të përjetshme dhe themelore për çdo gjë që bëjmë dhe na ndihmojnë të hedhim themelet për nismat dhe angazhimet kyçe në qëndrueshmëri, ndikim në komunitet, diversitet, barazi dhe përfshirje, dhe mënyra të tjera që veprojmë.

 

Cila është kultura jonë?

Diversiteti, drejtësia dhe toleranca janë në thelb të kulturës sonë të performancës së lartë.Tani, nga menaxherët e lartë në karrierën e hershme, ne po punojmë shumë për të rritur përfaqësimin.Ne po matim progresin tonë për të parë se çfarë po funksionon dhe çfarë mund të bëhet më mirë.Ne po krijojmë praktikë dhe sisteme mbështetëse, të tilla si grupi ynë i burimeve të stafit, për të përmbushur nevojat e grupeve të ndryshme të njerëzve dhe për të na ndihmuar të gjithëve të kemi aftësitë për të promovuar gjithëpërfshirjen.

 

KIMA i përmbahet filozofisë së biznesit të "Inovacionit të Shkencës dhe Teknologjisë, Përparoni me Kohën", duke u mbështetur në pajisjet e përparuara të prodhimit, pajisjet e inspektimit të plotë dhe impiantet e prodhimit në përputhje me standardet, si dhe avantazhet e avancuara të prodhimit dhe teknologjisë së aplikimit për të siguruar cilësi të qëndrueshme të produkte të ndryshme Dhe përshtatshmëri në treg, duke ofruar më shumë zgjedhje dhe shërbime të shkëlqyera për klientët vendas dhe të huaj.

KIMA është e gatshme të shkojë krah për krah me njerëz me njohuri nga të gjitha sferat e jetës, të eksplorojë në mënyrë aktive dhe të mbajë së bashku një mjedis të bukur dhe të kujdeset për shëndetin e njeriut me një ndjenjë të lartë përgjegjësie sociale!


WhatsApp Online Chat!